Optiuni de modele pentru blaturile de granit negru

Blaturile de granit negru reprezintă soluția perfectă pentru a obține piese statement în bucătăria sau baia ta.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Aceste blaturi se potrivesc foarte bine atât în bucătăriile sau băile moderne, cât și în cele tradiționale. Însă din cauza diversității modelelor de granit negru disponibile, alegerea modelului potrivit pentru bucătăria sau baia ta, poate părea complicată. De aceea, iată câteva exemple de modele ideale pentru această amenajare.

Black Galaxy

Provine din sudul Indiei. Are o granulație fină până la medie, cu o strălucire specială și pete aurii pe suprafață. Petele de auriu pot varia în mărime de la pete mari vizibile care adaugă un pic de dramă, la pete foarte mici, care adaugă doar o notă subtilă de auriu. Granitul Black Galaxy este cel mai des folosit pentru blaturi.

Emerald Pearl

Acest tip de granit negru este absolut uimitor. Poate avea un ton de culoare semi-solid sau o granulație mai fină, cu pete elegante de maro, verde, negru, argintiu, auriu și gri. Unicitatea acestui model va transforma blaturile tale din bucătărie sau baie în decorațiuni deosebite.

Nero Zambia

Este în principiu o piatră neagră, simplă și consistentă în întunericul său elegant. Atât culoarea, cât și textura sunt imaculate în mod consecvent. Negrul absolut al acestui tip de granit va crea contrastul perfect, atunci când vei alătura mobilier alb cu blaturile din bucătărie sau baie.

Padang Dark

Padang Dark este extras din China și este de culoare antracit. Textura sa are o granulație fină și este dispusă pe toată suprafața în nuanțe diverse de gri, în același ton cu antracitul. Acest model va crea o impresie generală liniștită și elegantă atunci când îl vei folosi pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta.

Peste 40 de modele de granit negru, te așteaptă pe www.stona.ro pentru a le alege pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.