Optiuni de modele pentru blaturile de granit alb

Blaturile de granit alb oferă o iluminare unică a bucătăriei sau băii și adaugă eleganță fără a sacrifica nevoia de durabilitate.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Alegerea unui model de granit pentru amenajarea blatului din bucătăria sau baia ta poate fi copleșitoare, având în vedere numeroasele opțiuni disponibile, chiar și pentru o singură culoare. De aceea, iată câteva propuneri de modele ale granitului alb.

White Ice

Această nuanță versatilă și elegantă din Brazilia are un luciu de zăpadă accentuat de o venă întunecată în nuanțe de albastru și gri. Rezultatul? Un aspect elegant și simplificat, care este un plus ideal pentru bucătăriile sau băile contemporane, cu tonuri reci.

Moon White

Extras din India, Moon White întruchipează rafinamentul implicat de numele său. Fildeșul strălucitor, gri-argintiu și negru îndrăzneț sunt câteva dintre culorile care petrec acest granit. Una dintre nuanțele mai albe ale granitului Moon White poate avea, de asemenea, un subtil subton de galben. Are o culoare relativ uniformă în comparație cu alte modele de granit albe și este apreciat pentru aspectul său unic.

Blanc du Blanc

Blanc Du Blanc este un tip de granit alb extras în Brazilia. Această piatră este deosebită pentru blaturile din bucătărie sau baie, datorită esteticii sale complexe. Texturile sale impresionante sunt formate din bucăți diferite ce dau impresia de crăpare, iar venele sale sunt aurii, maronii și negre.

Calacata

Calacata este unul dintre cele mai frumoase tipuri de granit italian. Suprafața acestui tip de granit alb are vene distincte aurii și gri pentru a aduce o notă elegantă de design italian bucătăriei sau băii tale.

Toblerone Bianco

Toblerone Bianco este din Brazilia și aspectul său estetic este compus dintr-un fundal alb-cenușiu și alb cu vene subțiri gri închis, care se întind pe toată suprafața. Este o piesă izbitoare de granit alb, ideală pentru orice blat de bucătărie sau baie.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 20 de modele de granit alb, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.