Optiuni de modele pentru blaturile de granit bej

Pentru a avea blaturi versatile și durabile în bucătăria sau baia ta, poți opta pentru a le amenaja cu granit bej.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

De la bej cremos la galben auriu și maro ciocolată neagră, granitul bej este perfect pentru a crea atât armonie, cât și contrast pentru aspectul general al oricărei bucătării sau băi. Diversitatea modelelor de granit bej disponibile, poate fi o provocare atunci când trebuie să le alegi pe cele potrivite pentru blaturile tale. De aceea, urmează să analizăm câteva dintre cele mai populare modele.

Giallo Ornamental

Granitul Giallo Ornamental este un granit atrăgător, pătat, plin de nuanțe naturale de bej și maro, care te pot ajuta să scoți în evidență o bucătărie sau baie cu un stil simplu, dar rafinat. Acest granit bej nu numai că este una dintre cele mai frumoase pietre naturale pe care le vei putea găsi, dar este și foarte durabil. Având în vedere acești doi factori, poate fi alegerea ideală pentru blaturile din bucătăria sau baia ta.

Naica

Granitul bej Naica are dungi maronii așezate pe un fundal gri, ușor și transparent, care conferă pietrei un model special. Dacă optezi pentru acest model, blaturile din bucătăria sau baia ta vor avea un aspect foarte exclusivist și sofisticat și vor deveni imediat punctele focale ale încăperii.

Santa Helena

Santa Helena este un model de granit bej care provine din Brazilia. Suprafața sa are texturi granulate dispuse ca o împrăștiere consistentă de cristale albe, negre și într-o nuanță caldă de bej. Aceste 3 culori neutre puse laolaltă vor facilita integrarea blaturilor amenajate cu acest model, deoarece se vor potrivi fără probleme cu oricare alte piese de mobilier din bucătăria sau baia ta.

Napoli

Aspectul unic și distinctiv al granitului bej Napoli, se datorează contrastului dintre nuanțele maro și ocru și aspectul său inegal. O frumoasă pată de maroniu pe o bază de galben, cafeniu și ocru. Granitul Napoli este ideal pentru a genera bucătării sau băi primitoare, dar și sofisticate, prin intermediul blaturilor, datorită paletei sale de culori foarte calde.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit bej pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.