Optiuni de modele pentru blaturile de granit maro

Blaturile de granit maro sunt cea mai bună opțiune atunci când îți dorești ca blaturile din bucătăria sau baia ta să creeze ambianțe rustice și în același timp să aibă o rezistență cât mai ridicată.

Granitul maro este strâns legat de natură, culoarea sa pământească este ideală pentru bucătăriile sau băile etnice sau rurale.

Versatilitatea este caracteristica care definește cel mai bine granitul maro, prin urmare posibilitățile acestei pietre naturale sunt infinite. Modelele granitului maro sunt foarte variate, cu nuanțe de la deschis la închid, de aceea îți venim în ajutor cu câteva sugestii pentru a-ți facilita alegerea.

Giallo Fiorito

Giallo Fiorito este extras din Brazilia. Acest tip de granit maro este dominat de nuanțe de galben auriu, maro și negru, iar textura sa este formată din pete dispuse pe toată suprafața. Blaturile de granit Giallo Fiorito vor arăta impresionant în bucătăria sau baia ta și vor lumina instant încăperea, fiind ideale pentru spațiile de dimensiuni reduse.

Tan Brown

Granitul Tan Brown este extras din India. Suprafața sa are un fundal maro închis, cu tonuri negre, maro închis, portocaliu închis, gri și nuanțe roșii. Cu bogăția și profunzimea sa, blaturile din granit maro Tan Brown vor adăuga lux și eleganță oricărei bucătării sau băi. Aceste blaturi durabil și puternic din granit maro vor scoate la iveală frumusețea bucătăriei sau băii tale fără efort.

Baltic Brown

Granitul maro Baltic Brown este extras din Finlanda și este un amestec rafinat de maro și negru, cu mici pete de gri mai deschis și bronz. Acest tip de granit maro este cu granulație intensă și cu o textură circulară distinctă. Blaturile amenajate cu Baltic Brown vor oferi un aspect deosebit de minunat și original oricărei bucătării sau băi. Densitatea granitului maro Baltic Brown este excepțională și îl face rezistent la pete, apă și mucegai.

Giallo California

Giallo California este extras din Brazilia. Culoarea granitului Giallo California este galben-gri. Bucătăria sau baia ta amenajată cu blaturi de granit maro Giallo California va avea personalitate și va impresiona prin culorile sale bogate și texturile venate neregulate. Acest tip de granit maro se potrivește cel mai bine în spațiile amenajate în stil contemporan.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 20 de modele de granit maro din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.