Optiuni de modele pentru blaturile de granit gri

Optează pentru blaturi de granit gri în bucătăria sau baia ta, atunci când îți dorești o culoare neutră plăcută și o rezistență foarte ridicată pentru această amenajare. Blaturile tale de granit gri vor oferi încăperii o eleganță discretă, în timp ce vor avea toate calitățile practice necesare.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Sunt disponibile numeroase modele de granit gri, cu nuanțe foarte variate și texturi atractive. Astfel că urmează să analizăm câteva dintre cele mai populare, pentru a-ți fi mai ușor să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor tale din bucătărie sau baie.

Leopard White

Leopard White este un granit gri cu granulație medie extras din India. Suprafața sa este formată dintr-un fundal de culoare albă până la crem, cu multe pete de dimensiuni mici și mijlocii în nuanțe de gri închis. Este un material exclusiv, cu o imagine capabilă să captiveze chiar și cele mai exigente gusturi. Dacă alegi acest model de granit gri, blaturile tale vor avea un aspect plăcut, durabilitate ridicată și durată de viață extinsă.

Azul Platino

Azul Platino este un tip de granit gri extras din Spania. Are o textură porfirică neregulată, cu granulație medie, cu fundalul gri-albastru și pete gri închis. Aspectul discret al acestui model va facilita integrarea blaturilor în orice bucătărie sau baie, deoarece se va potrivi fără probleme cu orice stil de amenajare.

Amarello Rosa

Granitul gri Amarello Rosa este extras din China. Cu fundalul său galben-rozaliu pe care sunt dispuse texturi granulate fine în nuanțe de gri, acest model de granit gri are un aspect cald și plăcut. Blaturile tale amenajate cu Amarello Rosa vor oferi bucătăriei sau băii tale un stil modern și plin de viață.

Diamond Galaxy

Diamond Galaxy este extras din India și este un model de granit gri neconvențional. Este compus dintr-un fundal gri antractit care se îmbină amonios cu texturi granulate neregulate în nuanțe de gri închis și cu texturi venate argintii care străbat fundalul în mod inconsistent. Blaturile de granit gri Diamond Galaxy vor impresiona orice privitor cu estetica lor unică.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 90 de modele de granit gri din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.