Optiuni de modele pentru blaturile de granit rosu

Blaturile din bucătăria sau baia ta pot avea o personalitate puternică și energică, pe lângă durabilitate, dacă optezi pentru amenajarea lor cu un material care nu are cum să treacă neobservat, cum este granitul roșu.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul roșu este disponibil într-o varietate de nuanțe, de la roșu deschis spre cărămiziu, bej sau maro sau închis spre vișiniu. Texturile acestui tip de granit sunt dispuse pe toată suprafața sub forma unor pete cu granulație mică, medie sau mare.

Având în vedere varietatea de modele disponibile pentru granitul roșu, urmează să analizăm câteva dintre ele, cu scopul de a-ți fi mai ușor să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta,

Imperial Red

Tip de granit roșu care se extrage din India. Imperial Red are un aspect estetic neconvențional care îți va transforma blaturile în piese unice. Suprafața sa este compusă dintr-un fundal roșu intens și din pete albăstrui cu granulație medie.

Ruby Red

Acest granit roșu se extrage din India. Fundalul său roșu intens și petele gri și negre cu granulație medie, formează un contrast superb care atrage atenția oricui. Blaturile tale amenajate cu granit roșu Ruby Red vor fi cu siguranță în centrul atenției.

Maple Red

Maple Red se extrage din China și este un tip de granit roșu apreciat pentru fundalul său roșu închis spre maro și texturile sale granulate de dimensiuni diferite și nu foarte bine definite, în nuanțe de gri închis și negru. Dacă optezi pentru amenajarea blaturilor tale cu granitul roșu Maple Red, bucătăria sau baia ta va avea un aspect plăcut și modern.

Multicolor Red

Acest tip de granit roșu este extras din India și este compus dintr-un amestec rafinat de culori, în care domină nuanțele de roșu. Culoarea roșie variază de la deschis la închis, cu accente unice caracteristice de negru. Combinația generală de culori a blaturilor de granit roșu Multicolor Red, va crea o senzație caldă și plăcută în bucătăria sau baia ta.

Peste 30 de modele de granit roșu te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.