Optiuni de modele pentru blaturile de granit albastru

Blaturile de granit albastru reprezintă o adiție impresionantă în bucătăria sau baia ta, atât din punct de vedere estetic, cât și practic.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Bucătăria sau baia ta amenajată cu blaturi de granit albastru, va avea un aspect unic și sofisticat, datorită frumuseții deosebite a acestei pietre naturale. De asemenea, duritatea și rezistența granitului, fac ca acesta să fie materialul ideal pentru confecționarea blaturilor.

Granitul albastru este disponibil într-o gamă extrem de variată de modele, cu nuanțe de albastru de la deschis la închis și texturi dispuse sub formă de pete cu granulație mică, medie sau mare. Pentru a-ți veni în ajutor atunci când vrei să alegi modelul potrivit pentru blaturile tale, în continuare vom analiza câteva dintre cele mai populare.

Blue Pearl

Tip de granit albastru extras din Norvegia. Blue Pearl este un granit exclusiv care este cu adevărat frumos. Culoarea sa albastră metalică consistentă va îmbunătăți aspectul oricărui spațiu. Blaturile de granit albastru Blue Pearl vor arăta excelent în locuința ta.

Blue Bahia

Blue Bahia este un granit albastru extras în Brazilia. Frumusețea acestei pietre este unică, deoarece suprafața sa amintește de pozele făcute de sus suprafeței pământului. Este compusă dintr-un fundal albastru deschis și mici accente de gri și alb. Cu aceste blaturi, bucătăria sau baia ta va fi cu siguranță în centrul atenției.

Vizag Blue

Acest granit albastru este extras din India. Suprafața sa dă impresia de mișcare datorită felului în care sunt dispuse texturile sale venate în nuanțe de albastru închis, negru și gri. Blaturile de granit albastru Vizag Blue vor conferi bucătăriei sau băii tale, un aspect neconvențional și o frumusețe unică.

Splendour Blue

Splendour Blue este un tip de granit albastru extras din Brazilia. Nuanța naturală unică a acestei pietre este ideală atunci când îți dorești blaturi distintive în locuința ta. Are un fundal gri crem cu zone de gri albăstrui pe toată suprafața.

Alege modelul potrivit de granit albastru pentru amenajarea blaturilor tale, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.