Optiuni de modele pentru blaturile de granit verde

O modalitate foarte bună de a integra o parte din natură în locuința ta, o reprezintă blaturile de granit verde amenajate în bucătărie sau baie.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Este una dintre cele mai dure pietre naturale din lume. Singurul material care este mai dur decât granitul este diamantul. Duritatea granitului îl face durabil.

Blaturile de granit verde din bucătăria sau baia ta vor reflecta frumusețea impresionantă a naturii, transformând încăperea într-un loc calm și relaxant. Granitul verde este disponibil într-o gamă variată de modele și texturi, având nuanțe de verde de la deschis la închis.

Urmează să analizăm câteva modele de granit verde, pentru a-ți fi mai ușor să îți dai seama care este cel mai potrivit pentru amenajarea blaturilor tale.

Verde Bahia

Este un tip de granit verde extras din Brazilia. Verde Bahia este compus din pete de culoare în mai multe nuanțe de verde, care formează un model captivant. Dacă optezi pentru amenajarea blaturilor tale cu granit Verde Bahia, vor deveni decorațiuni superbe pentru bucătăria sau baia ta.

Surf Green

Acest tip de granit verde se extrage din India. Suprafața sa este formată din texturi granulate de culoare verde închis, dispuse în mod neregulat pe toată suprafața de culoare verde pal. Contrastul obținut este foarte plăcut, astfel că blaturile tale amenajate cu Surf Green vor avea o eleganță discretă.

Butterfly Green

Cunoscut și sub numele de Verde Butterfly, Butterfly Green este un granit închis extras din Brazilia. Este de culoare verde pădure, cu cristale mari, negre, gri și albe, care seamănă cu detaliile complexe ale aripilor de fluture. Alege acest model de granit verde, dacă îți dorești ca blaturile din bucătăria sau baia ta să aibă un aspect sofisticat și uimitor.

China Green

Granit verde care se extrage din China și care impresionează cu frumusețea sa. Nuanțele sale de verde închis și micile accente de negru dispuse sub formă de pete mici, formează un impact vizual intens. Blaturile tale amenajate cu granitul verde China Green, vor deveni punctele focale ale bucătăriei sau ale băii.

Modelul potrivit de granit verde te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.