Idei de amenajare cu blaturi de granit maro

Dacă îți dorești ca bucătăria sau baia locuinței tale să pară mai aproape de natură, dar și să aibă o durabilitate sporită, poți alege blaturi de granit maro. Există foarte multe idei de amenajare, astfel că vei obține cu siguranță spațiul ideal.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. 

Ideea de amenajare a bucătăriei sau a băii poate să se bazeze pe blaturile de granit maro, însă depinde de modelul pe care îl alegi. Există foarte multe modele de granit maro, de la bronz-auriu la maro-negru. În continuare îți vom sugera câteva idei de amenajare cu blaturi de granit maro. 

Blaturi de granit Fantasy Brown 

Fantasy Brown este unul dintre cele mai populare modele de granit maro pentru blaturi. Este predominant alb, cu texturi și nervuri de la gri până la maro. Are un aspect modern și funcționează bine pentru bucătăriile și băile de ultimă generație. Majoritatea mobilierului se va coordona foarte bine cu aceste blaturi, datorită versatilității albului. Poți folosi alb strălucitor, lemn, negru și chiar albastru. 

Blaturi de granit Baltic Brown 

Granitul Baltic Brown are o nuanță medie de maro cu multe pete negre. Este o alegere grozavă pentru blaturi atunci când îți dorești ceva întunecat, dar care are încă un pic de căldură. Blaturile de granit Baltic Brown funcționează bine în spațiile rustice atunci când sunt asociate cu mobilier din lemn, dar pot arăta modern cu dulapuri albe sau colorate. 

Blaturi de granit Coffee Brown 

Acest model de granit maro are un aspect modern, având o culoare predominantă intensă, care pare neagră în anumite lumini. Are detalii de culoare care variază de la negru la maro închis, cu mici pete de alb. Blaturile de granit Coffee Brown arată foarte bine cu mobilier de lemn, de culoare albă sau crem. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul preferat, pentru a pune în aplicare aceste idei de amenajare cu blaturi de granit maro. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.