Idei de design pentru bucatarie cu blaturi de granit negru

Există multe idei de design pentru bucătărie cu blaturi de granit negru, fie că le ai deja sau că îți dorești să le adaugi.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. 

Popularitatea blaturilor de granit negru se datoreză aspectului lor dramatic și sofisticat. Poți avea parte de calitățile lor estetice cu ușurință, dacă alegi una dintre aceste idei de design pentru bucătărie cu blaturi de granit negru. 

Design modern pentru bucătărie 

Bucătăria ta arată de parcă a fost lăsată în trecut? Cu câțiva pași simpli, îți poți aduce bucătăria la zi. 

Există multe scheme de culori cu care te poți juca atunci când proiectezi o bucătărie modernă cu blaturi de granit negru. O opțiune populară pentru a completa aceste blaturi ar fi încorporarea aparatelor din oțel inoxidabil, a pereților albi sau roșii cu dulapuri din lemn de cireș. 

Design retro pentru bucătărie  

Dacă îți dorești să îți proiectezi bucătăria cu un pic de stil vechi și un pic de stil nou, atunci designul retro este pentru tine. 

Designul retro include culori moi, neutre, cum ar fi un galben strălucitor care să formeze un contrast interesant cu blaturile de granit negru. De asemenea, o caracteristică care este aproape o necesitate absolută o reprezintă plăcile albe și negre de tip tablă de șah. 

Dacă ai aparate de bucătărie mai noi, ar putea să nu se potrivească. Poți utiliza dulapuri personalizate  pentru a ascunde astfel de aparate și a completa mai bine designul retro. 

Design de lux pentru bucătărie  

În cele din urmă, avem designul de lux pentru bucătărie. Acest design unifică blaturile de granit negru  pentru a crea o senzație mai luxoasă. 

Un blat de granit negru tip insulă în centrul bucătăriei cu iluminat încastrat, pereți albi și aparate din oțel inoxidabil este tot ce ai nevoie pentru a obține designul de lux pentru bucătărie.  

Accesând www.stona.ro vei găsi peste 40 de modele de granit negru, pentru a pune în practică aceste idei de design pentru bucătărie cu blaturi de granit negru. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.