Blaturi de granit compuse din bucati

Blaturile de granit reprezintă una dintre cele mai populare alegeri pentru bucătărie sau baie. Dacă îți dorești blaturi foarte rezistente și cu aspect unic în locuința ta, însă ești în căutarea unei idei cu buget redus, poți opta pentru compunerea lor din bucăți de granit mai degrabă decât să utilizezi un granit solid.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Amenajând bucătăria sau baia locuinței tale cu blaturi de granit compuse din bucăți, vei avea parte de durabilitatea, gamă variată de modele, stil și culori, dar și de întreținerea minimă pe care le oferă această piatră naturală, în timp ce bugetul tău nu va avea prea mult de suferit. Este important să te asiguri că bucățile de granit sunt distanțate strâns pentru a minimiza petele de chit; poți folosi chit colorat pentru a obține și un aspect mai uniform.

Odată ce blaturile de granit compuse din bucăți au fost instalate corespunzător, vor fi extrem de durabile în timp, făcând față fără probleme atât condițiilor din bucătărie, cât și celor din baie. Dacă sunt amenajate în bucătărie, vor fi rezistente la căldură, astfel că vei putea să așezi tigăi sau oale fierbinți direct pe suprafață. În baie, blaturile de granit compuse din bucăți vor fi rezistente la expunerea constantă la apă și umezeală.

Noile tale blaturi vor avea un impact vizual plăcut, iar în funcție de modelul sau modelele alese pentru bucățile de granit, pot deveni un punct focal uimitor și îndrăzneț pentru bucătăria sau baia ta, sau unul discret și elegant.

Imediat după instalarea acestor blaturi în locuința ta, aplică un tratament de sigilare pentru a le asigura păstrarea tuturor calităților în urma folosirii zilnice. La un interval de 12 luni, se recomandă reaplicarea tratamentului.

Blaturile de granit compuse din bucăți vor fi foarte ușor de curățat. Apa fierbinte și săpunul lichid de vase poate fi detergentul adecvat pentru igienizarea zilnică a blaturilor. Însă, dacă vei considera că acest detergent nu este suficient pentru o curățare în profunzime, poți achiziționa unul special conceput pentru granit.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 600 de modele de granit din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor compuse din bucăți din bucătăria sau baia locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.