Blat de granit bej pentru bucatarie

Alegerea materialului potrivit pentru blatul din bucătăria ta, trebuie să se bazeze atât pe aspectul practic, cât și pe cel estetic, astfel că granitul bej îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul bej reprezintă o alegere sigură pentru amenajarea blatului din bucătărie, deoarece are un impact vizual plăcut și o versatilitate ridicată. Modelele acestui tip de granit sunt formate din pete și venaturi aurii, ce se întind pe un fundal într-un amestec de bej, crem și gri. Bucătăria ta cu blat de granit bej va avea un stil clasic și elegant și va permite îmbinarea cu o varietate de game de culori pentru a amenaja întreaga încăpere.

Plăcile de granit sunt foarte solide și vor face blatul tău din bucătărie să fie foarte rezistent și durabil. Acest blat va face față fără probleme expunerii la temperaturi ridicate și își va păstra suprafața rece, fiind ideal pentru prepararea mâncării. De asemenea, nu se va zgâria, păta sau sparge. Granitul este cel mai rezistent material de construcție disponibil și este considerat premium, astfel că blatul din bucătăria ta va îmbunătăți valorile comerciale ale locuinței.

După instalarea blatului, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Blatu de granit bej se va curăța cu ușurință, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Pentru o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru granit.

Alege modelul potrivit de granit bej pentru blatul din bucătăria ta, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.