Tipuri de modele pentru blaturile de granit

Alegerea granitului ca material pentru amenajarea blaturilor din bucătărie și baie este foarte potrivită din punct de vedere estetic, datorită modelelor foarte variate în care este disponibil. Aceste blaturi vor adăuga eleganță și stil în locuința ta.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Poți alege din trei modele de bază: solid, marmorat și pătat. Granitul cu aspect solid are o variație mică în model, în schimb, menține un aspect similar în general. Aceasta este o opțiune bună pentru bucătăriile sau băile mici, unde suprafețele cu aspect aglomerat ar putea face ca încăpereapară mai mică decât este în realitate. Dacă bucătăria sau baia ta este spațioasă, alegerea unui model marmorat sau pătat va înfrumuseța încăperea și o va pune în valoare.

Aceste trei tipuri de modele sunt disponibile într-o gama de culori foarte variată, formată din: alb, albastru, gri, bej, galben, maro, exotic și negru, iar împreună formează un aspect vizual impresionant, greu de egalat de celelalte materiale.

Indiferent dacă stilul pe care îl alegi pentru amenajarea bucătăriei sau băii tale este tradițional sau modern, există cu siguranță un model de granit pentru confecționarea blaturilor, care se potrivește spațiului tău. Versatilitatea ridicată a acestui material face ca integrarea sa în locuința ta să se facă cu mare ușurință.

După instalarea blaturilor de granit, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Curățarea acestor blaturi se va face cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Pentru o curățare în profunzime poți folosi o soluție special concepută pentru granit.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 350 de modele de granit pentru amenajarea blaturilor tale din bucătărie și baie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.