Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit bej pentru bucatarie

Alegerea materialului potrivit pentru blatul din bucătăria ta, trebuie să se bazeze atât pe aspectul practic, cât și pe cel estetic, astfel că granitul bej îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul bej reprezintă o alegere sigură pentru amenajarea blatului din bucătărie, deoarece are un impact vizual plăcut și o versatilitate ridicată. Modelele acestui tip de granit sunt formate din pete și venaturi aurii, ce se întind pe un fundal într-un amestec de bej, crem și gri. Bucătăria ta cu blat de granit bej va avea un stil clasic și elegant și va permite îmbinarea cu o varietate de game de culori pentru a amenaja întreaga încăpere.

Plăcile de granit sunt foarte solide și vor face blatul tău din bucătărie să fie foarte rezistent și durabil. Acest blat va face față fără probleme expunerii la temperaturi ridicate și își va păstra suprafața rece, fiind ideal pentru prepararea mâncării. De asemenea, nu se va zgâria, păta sau sparge. Granitul este cel mai rezistent material de construcție disponibil și este considerat premium, astfel că blatul din bucătăria ta va îmbunătăți valorile comerciale ale locuinței.

După instalarea blatului, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Blatu de granit bej se va curăța cu ușurință, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale. Pentru o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru granit.

Alege modelul potrivit de granit bej pentru blatul din bucătăria ta, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.