Blaturi de granit tip insula in cascada pentru bucatarie

Poți adăuga un aspect dramatic în bucătăria ta, amenajând un blat de granit tip insulă în cascadă.Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. 

Blaturile de granit tip cascadă, pe lângă faptul că vor arăta uimitor în bucătărie, vor crea și spații suplimentare pentru a prepara mancarea sau pentru a lua masa. Dacă îți dorești și mai multă funcționalitate, amenajează un bar sau un dulap suplimentar în jurul insulei. Atunci când alegi o insulă pentru bucătărie, ai două opțiuni: designul standard sau designul în cascadă. O insulă cu design standard are o singură placă de granit care este plasată pe dulapuri și se oprește la margine. Pe de altă parte, în proiectarea cascadei, placa continuă în jos pe laturi și se întâlnește cu podeaua.  

Frumusețea unică a granitului, împreună cu forma neconvențională, vor face din blaturile de granit tip cascadă punctele focale ale bucătăriei. Versatilitatea extrem de ridicată a acestui material îți oferă posibilități infinite de amenajare. Pe lângă gama extrem de variată de modele, granitul poate avea și finisaje diverse care schimbă aspectul suprafeței materialului. 

Din punct de vedere practic, blaturile de granit tip insulă în cascadă vor fi extrem de durabile. În urma condițiilor normale de utilizare, vor rezista fără probleme zgârieturilor, petelor sau ciobirilor. Însă, ca măsură de precauție, se recomandă folosirea tocătorelor atunci când se taie alimente.  

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va proteja suprafața blaturilor de granit tip insulă în cascadă pentru bucătărie, de orice posibile daune care le-ar putea afecta în timp. Intervalul de reaplicare al sigilării este de 12 luni. 

Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase, sau cu una special concepută pentru granit, aceste blaturi tip insulă în cascadă vor străluci mereu și vor pune în evidență bucătăria. 

Peste 600 de modele de granit te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.