Blat de granit exotic lustruit pentru bucatarie

Poți avea un blat de cea mai înaltă calitate în bucătăria ta, dar și cu cel mai frumos aspect estetic, dacă alegi să-l amenajezi cu granit exotic lustruit.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Această piatră naturală este una din cele mai rezistente și mai dure, aflându-se pe locul 2, după diamant la aceste caracteristici.

Blatul de granit exotic lustruit va transforma bucătăria ta într-un spațiu unic, prin intermediul modelelor sofisticate ale acestui material. Suprafața este formată dintr-o multitudine de culori și texturi impresionante, ce formează un impact vizual puternic și dă impresia unei opere de artă. Diversitatea modelelor disponibile oferă o versatilitate ridicată atunci vrei să obți un blat distinct, mai ales că fiecare bucată de granit exotic lustruit este diferită de celelalte.

Alegerea finisajului lustruit pentru granitul exotic este importantă, deoarece suprafața devine lucioasă și reflectă lumina, evidențiind frumusețea pietrei prin intermediul acestui aspect de oglindă.

Din punct de vedere practic, granitul exotic lucios reprezintă o alegere foarte potrivită pentru amenajarea blatului din bucătăria ta, datorită durității și rezistenței ridicate. Utilizarea sa în apropierea unei zone de gătit sau a unei plite este ideală, deoarece va face față fără probleme expunerii constante la căldură. Când trebuie să puneți rapid o tigaie fierbinte direct pe blat, granitul poate suporta căldura fără a se deteriora. De asemenea, blatul de granit exotic lustruit va fi mai ușor de menținut curat și fără pete, deoarece acest finisaj închide porii suprafeței pietrei și respinge umezeala.

Aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea blatului, va proteja suprafața de orice eventuale deteriorări. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru a-și menține strălucirea, blatul de granit exotic lucios trebuie curățat în mod regulat și cu atenție. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, aplicată cu un burete moale pentru a nu deteriora suprafața, va fi tot ce vei avea nevoie pentru o curățare regulată.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 100 de modele de granit exotic lustruit, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.