Blat de granit exotic lustruit pentru baie

Blatul din baia ta poate avea cea mai ridicată rezistență și cel mai sofisticat aspect estetic, dacă optezi pentru realizarea acestuia din granit exotic cu finisaj lustruit.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce se formează la adâncimi mari și este compusă din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri.

Varietatea culorilor și texturilor ce se regăsește în fiecare model de granit exotic lustruit, face ca această piatră naturală să aibă un impact vizual impresionant. Blatul de granit exotic cu finisaj lustruit va înfrumuseța baia ta și o va transforma într-o încăpere elegantă și luxoasă. De asemenea, datorită complexității modelelor disponibile și a unicității fiecărei bucăți de material, nu vei găsi cu siguranță același blat în altă baie.

Finisajul lustruit reprezintă alegerea ideală pentru blatul tău de granit exotic din baie, deoarece în urma acestui proces se obține o suprafață lucioasă și netedă care dezvăluie toată frumusețea naturală a materialului, evidențiind adâncimea modelelor, iar culorile devenind clare și vibrante.

Din punct de vedere practic, granitul exotic lustruit va fi cea mai bună alegere pentru amenajarea blatului din baie, deoarece este cel mai dur material disponibil. Va fi extrem de durabil în timp și nu va avea nevoie de înlocuire nici după 30 de ani. Blatul de granit exotic lustruit din baia ta va rezista fără probleme folosirii zilnice și nu se va păta, zgâria, crăpa sau sparge. De asemenea va rezista foarte bine la expunerea prelungită la apă și umezeală din baie, dar și la temperaturi ridicate.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va păstra aspectul intact al blatului de granit exotic lusruit din baia ta. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Procesul de curățare al acestui blat nu va fi complicat, necesitând doar ștergerea cu lavetă moale și cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Pentru o curățare periodică în profunzime vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru granit.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul potrivit de granit exotic lustruit din peste 100 de modele disponibile sau ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.