Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Optiuni de modele pentru blaturile de granit rosu

Blaturile din bucătăria sau baia ta pot avea o personalitate puternică și energică, pe lângă durabilitate, dacă optezi pentru amenajarea lor cu un material care nu are cum să treacă neobservat, cum este granitul roșu.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul roșu este disponibil într-o varietate de nuanțe, de la roșu deschis spre cărămiziu, bej sau maro sau închis spre vișiniu. Texturile acestui tip de granit sunt dispuse pe toată suprafața sub forma unor pete cu granulație mică, medie sau mare.

Având în vedere varietatea de modele disponibile pentru granitul roșu, urmează să analizăm câteva dintre ele, cu scopul de a-ți fi mai ușor să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta,

Imperial Red

Tip de granit roșu care se extrage din India. Imperial Red are un aspect estetic neconvențional care îți va transforma blaturile în piese unice. Suprafața sa este compusă dintr-un fundal roșu intens și din pete albăstrui cu granulație medie.

Ruby Red

Acest granit roșu se extrage din India. Fundalul său roșu intens și petele gri și negre cu granulație medie, formează un contrast superb care atrage atenția oricui. Blaturile tale amenajate cu granit roșu Ruby Red vor fi cu siguranță în centrul atenției.

Maple Red

Maple Red se extrage din China și este un tip de granit roșu apreciat pentru fundalul său roșu închis spre maro și texturile sale granulate de dimensiuni diferite și nu foarte bine definite, în nuanțe de gri închis și negru. Dacă optezi pentru amenajarea blaturilor tale cu granitul roșu Maple Red, bucătăria sau baia ta va avea un aspect plăcut și modern.

Multicolor Red

Acest tip de granit roșu este extras din India și este compus dintr-un amestec rafinat de culori, în care domină nuanțele de roșu. Culoarea roșie variază de la deschis la închis, cu accente unice caracteristice de negru. Combinația generală de culori a blaturilor de granit roșu Multicolor Red, va crea o senzație caldă și plăcută în bucătăria sau baia ta.

Peste 30 de modele de granit roșu te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.