Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Culori in tendinte pentru blaturile de granit

Dacă îți dorești ca blatul din bucătăria sau baia ta să fie în ton cu ultimele tendințe ale anului 2021, vei afla imediat cele mai bune opțiuni pentru a obține amenajarea ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul reprezintă de cele mai multe ori punctul focal al bucătăriei sau băii, iar granitul îndeplinește cu succes funcția aceasta prin intermediul frumuseții sale opulente. Fiecare bucată de granit este o operă de artă unică; nu există două exact la fel, astfel că, deși vei opta pentru un model în tendințe, vei obține cu siguranță un blat deosebit și nemaivăzut în altă bucătărie sau baie.

Tendințele din acest an includ o mișcare spre contrast și dramă, mai ales în comparație cu minimalismul preferat în anii trecuți. În același timp, proprietarii aleg culori mai liniștitoare și mai subtile, mai ales că au petrecut atât de mult timp acasă în ultima vreme. Totuși, cea mai mare tendință o au nuanțele neutre. Deși blaturile din granit sunt disponibile într-o multitudine de culori exotice, nuanțele neutre de gri, maro, negru, alb, bej și auriu sunt cele care domină tendințele de design din acest an. Deși aceste culori de blat de granit sunt la modă pentru 2021, frumusețea lor este atemporală.

Această paletă neutră și versatilă oferă oportunități nelimitate de a experimenta cu designul interior din bucătărie sau baie, în ceea ce privește textura și culoarea. Găsirea modelului ideal pentru amenajarea blatului din bucătăria sau baia ta, nu va reprezenta deloc o sarcină dificilă, datorită diversității foarte ridicate a disponibilității granitului.

Accesând www.stona.ro vei găsi o multitudine de modele în nuanțele neutre ce sunt în tendințe anul acesta, pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din bucătăria sau baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.