Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit negru cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Alegerea materialului ce va fi folosit la amenajarea blatului pentru bucătărie, trebuie să aibă o rezistență cât mai ridicată, dar și să aibă un impact vizual deosebit. Astfel că cea mai bună alegere a acestui material este granitul negru cu finisaj lustruit. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Această piatră naturală este una din cele mai rezistente și mai dure, aflându-se pe locul 2, după diamant, la aceste caracteristici.

Finisajul lustruit scoate în evidență profunzimea culorii, astfel că blatul tău de granit negru va avea o nuanță foarte intensă. Acest tip de finisaj reflectă lumina, având un efect de oglindă și evidențiază contrastul deschis-închis dintre textura granulată albă și suprafața neagră a granitului.

Este necesar ca acest proces de lustruire al blatului de granit negru să se efectueze în mod regulat. În general acest material necesită lustruire la fiecare cinci sau cincisprezece ani.

Pentru a păstra aspectul intact al blatului de granit neagru lustruit cât mai mult timp, trebuie să se efectueze un tratament de sigilare imediat după procesul de lustruire.

Finisajul lustruit va facilita curățarea blatului de granit negru, deoarece acest tip de finisaj sigilează porii și ajută la rezistența împotriva petelor, zgârieturilor, umezelii și înfiltrării apei.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 30 de modele de granit negru cu finisaj lustruit, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.