Blat de granit alb pentru baie

Dacă îți dorești ca blatul din baia ta să emane eleganță și unicitate, poți opta pentru amenajarea acestuia cu granit alb. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce ia naștere la adâncimi mari, fiind inițial un material lichid fierbinte, iar după ce iese la suprafață și se răcește formează o structură granulată.

Blatul de granit alb va capta toate privirile prin intermediul contrastului închis-deschis dintre textura sa interesantă formată din puncte de culoare închisă și suprafața albă pe care este dispusă aceasta.

Pe lângă aspectul estetic, granitul alb va oferi blatului tău o caracteristică foarte importantă pentru amenajarea băii tale și anume rezistența ridicată la apă. Blatul tău de granit alb va face față cu brio folosirii constante fără a se zgâria, păta sau sparge.

Blatul tău de granit alb va lumina baia ta și va da impresia de spațialitate, fiind foarte potrivit pentru băile cu dimensiuni reduse.  Se va integra cu ușurință în orice stil de amenajare și va evidenția culorile deja existente în baie.

Pentru a proteja blatul tău de granit de-a lungul timpului, trebuie să efectuezi un tratament de sigilare în fiecare an.

Curățarea periodică a blatului de granit alb se va face cu ajutorul soluțiilor special destinate pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 25 de modele de granit alb pentru amenajarea blatului tău. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.