Blat de granit alb pentru bucatarie

Bucătăria ta are nevoie de un blat rezistent și elegant, astfel că poți opta pentru granit alb atunci când faci alegerea materialului pentru amenajarea acestuia. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce se formează la adâncimi mari și este compusă din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri.

Blatul de granit alb va lumina bucătăria ta într-un mod unic și va da impresia de spațialitate într-o încăpere cu dimensiuni reduse. Pe lângă spațialitate, blatul de granit alb are și avantajul de a fi versatil, ceea ce înseamnă că se va potrivi foarte bine cu oricare alte culori din bucătărie.

Granitul alb nu este pur, ci are o suprafață predominant albă și o textură granulată în nuanțe mai închise . Acest contrast va oferi personalitate bucătăriei tale, frumusețea blatul de granit alb impresionând cu siguranță orice privitor.

Duritatea și rezistența granitului nu vor permite blatului tău să se zgârie, ciobească, păteze sau orice altă uzură ce poate apărea în urma folosirii acestuia pentru prepararea mâncării. Pentru a asigura rezistența în timp a blatului tău de granit alb, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea blatului de granit alb se face prin curățarea în mod regulat cu ajutorul unei lavete umede și puțin săpun lichid, sau cu soluții special destinate acestui tip de piatră. La sfârșit se șterge suprafața cu o lavetă uscată.

Accesează www.stona.ro și alege din 25 de modele de granit alb, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.