Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit exotic lustruit pentru bucatarie

Poți avea un blat de cea mai înaltă calitate în bucătăria ta, dar și cu cel mai frumos aspect estetic, dacă alegi să-l amenajezi cu granit exotic lustruit.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Această piatră naturală este una din cele mai rezistente și mai dure, aflându-se pe locul 2, după diamant la aceste caracteristici.

Blatul de granit exotic lustruit va transforma bucătăria ta într-un spațiu unic, prin intermediul modelelor sofisticate ale acestui material. Suprafața este formată dintr-o multitudine de culori și texturi impresionante, ce formează un impact vizual puternic și dă impresia unei opere de artă. Diversitatea modelelor disponibile oferă o versatilitate ridicată atunci vrei să obți un blat distinct, mai ales că fiecare bucată de granit exotic lustruit este diferită de celelalte.

Alegerea finisajului lustruit pentru granitul exotic este importantă, deoarece suprafața devine lucioasă și reflectă lumina, evidențiind frumusețea pietrei prin intermediul acestui aspect de oglindă.

Din punct de vedere practic, granitul exotic lucios reprezintă o alegere foarte potrivită pentru amenajarea blatului din bucătăria ta, datorită durității și rezistenței ridicate. Utilizarea sa în apropierea unei zone de gătit sau a unei plite este ideală, deoarece va face față fără probleme expunerii constante la căldură. Când trebuie să puneți rapid o tigaie fierbinte direct pe blat, granitul poate suporta căldura fără a se deteriora. De asemenea, blatul de granit exotic lustruit va fi mai ușor de menținut curat și fără pete, deoarece acest finisaj închide porii suprafeței pietrei și respinge umezeala.

Aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea blatului, va proteja suprafața de orice eventuale deteriorări. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru a-și menține strălucirea, blatul de granit exotic lucios trebuie curățat în mod regulat și cu atenție. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, aplicată cu un burete moale pentru a nu deteriora suprafața, va fi tot ce vei avea nevoie pentru o curățare regulată.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 100 de modele de granit exotic lustruit, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.