Tipuri de margini pentru blaturile de granit

După ce ai decis că vei folosi granitul pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta și după ce ai ales modelul potrivit pentru interiorul tău, este timpul să alegi ce tip de margini să aibă.

Poți alege dintre următoarele tipuri de margini: 

Blaturi de granit cu margini drepte

Aceste margini au un design ușor rotunjit și sunt cele mai bune pentru blaturile simple, contemporane. Se vor potrivi cu ușurință în bucătăria sau baia ta și nu vor distrage atenția de la frumusețea blaturilor.

Blaturi de granit cu margini ușoare

Acest tip de margine de granit este cel mai popular pentru amenajarea blaturilor. Nu este prea rotunjită, dar nici prea ascuțită. Este practic o margine pătrată de 90 de grade ușor șlefuită.

Blaturi de granit cu margini teșite

Dacă îți dorești să obții un aspect elegant și modern în bucătăria sau baia ta., alege acest tip de margine de granit pentru blaturile tale. Marginea teșită are un colț plat tăiat cu unghi de 45 de grade.

Blaturi de granit cu margini Ogee

Aceste margini de granit au un aspect clasic și sunt perfecte pentru decorurile tradiționale de bucătărie sau baie. Marginea Ogee poate prezenta o linie simplă, subtilă sau o curbă mai profundă, mai vizibilă și dramatică.

Blaturi de granit cu margini rotunjite

Au un aspect rotunjit ideal pentru bucătăriile sau băile cu decoruri tradiționale și sofisticate. Alege acest tip de margine dacă dorești ca blaturile tale de granit să pară subțiri și clasice.

Blaturi de granit cu margini cascadă

Marginile cascadă sunt rotunjite și au un aspect discret, curat și elegant, fiind perfecte pentru bucătăriile sau băile cu decoruri moderne și contemporane.

Te așteptăm cu peste 350 de modele de granit pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.