Blat de granit galben cu finisaj fiamat pentru baie

Atunci când trebuie să alegi blatul potrivit pentru baia ta, este important să optezi pentru un material cu o rezistență cât mai ridicată și cu o estetică deosebită. Granitul galben cu finisaj fiamat poate fi alegerea ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul de granit galben cu finisaj fiamat va oferi băii tale calități atrăgătoare prin intermediul culorii bogate a acestei pietre, dar și a texturilor granulate unice ce diferă de la o bucată de granit la alta. Diversitatea modelelor și a nuanțelor de galben, de la deschis la închis, garantează găsirea granitului galben ideal pentru baia ta. Alegerea finisajului fiamat pentru granitul galben este cea mai potrivită atunci când îți dorești ca blatul tău din baie să aibă un aspect contemporan, suprafața fiind mată și netedă, fără reflexie.

Granitul este o piatră foarte dură care este practic imposibil de rupt, de aceea este cu siguranță cea mai bună alegere pentru amenajarea blatului din baia ta. Granitul galben cu finisaj fiamat va aduce băii tale numeroase avantaje practice. Acest finisaj va face ca suprafața blatului de granit din baia ta să fie și mai rezistentă la apă și umezeală, dar și la zgârieturi, fiind mai puțin vizibile.

Aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de două sau trei luni, va asigura rezistența blatului de granit galben cu finisaj fiamat din baia ta, la orice factori externi ce pot apărea în timp.

Atunci când vei curăța acest blat, folosește o cârpă moale cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau o soluție special concepută pentru granit. Evită utilizarea amoniacului, înălbitorului sau a oricăror produse de curățare cu solvenți sau substanțe caustice, deoarece acest lucru va elimina sigilarea.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de granit galben cu finisaj fiamat, pentru a obține blatul pe care ți-l dorești în baia ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.