Blat de granit galben cu finisaj fiamat pentru bucatarie

Este important ca blatul din bucătăria ta să aibă o rezistență cât mai ridicată, dar și un aspect estetic deosebit. Astfel că poți opta pentru amenajarea acestui blat cu granit galben cu finisaj fiamat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul galben va lumina bucătăria ta și o va transforma într-o încăpere confortabilă în care îți va face plăcere să îți petreci timpul pentru a găti. Nuanțele sale calde și plăcute, care variază de la deschis la închis, formează modele superbe împreună cu texturile granulate în nuanțe mai închise: gri, maro sau negru. Modelele granitului galben formează un contrast interesant, astfel că blatul din bucătăria ta va atrage admirația oricui.

Finisajul fiamat face ca suprafața granitului galben să devină netedă și mată, fără reflexie, păstrând din proprietățile naturale ale pietrei. Blatul de granit galben cu finisaj fiamat din bucătăria ta, se va diferenția cu ușurință de alte blaturi, datorită suprafeței sale cu aspect estetic neconvențional.

Acest tip de granit reprezintă una din cele mai potrivite alegeri pentru amenajarea blatului din bucătăria ta, deoarece, pe lângă duritatea pe care o are materialul în mod natural, finisajul fiamat aduce la rândul său avantaje practice. De obicei, granitul are o rezistență bună la zgârieturi și pete, însă dacă se întâmplă ca suprafața blatului să fie afectată, nu va fi vizibil, datorită finisajului fiamat.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la fiecare două sau trei luni, pentru a ajuta acest blat să își păstreze calitățile estetice și practice timp de mulți ani.

Poți obține o curățare profundă a blatului de granit galben cu finisaj fiamat, folosind doar săpun lichid și apă caldă, împreună cu o cârpă moale. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru granit.

Alege modelul potrivit de granit cu finisaj fiamat accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.