Blat de granit rosu pentru bucatarie

Bucătăria trebuie să aibă atât funcționalitate, cât și un aspect vizual deosebit, de aceea poți amenaja blatul din această încăpere cu granit roșu.

Granitul este o rocă magmatică masivă cu granulație grosieră, alcătuită în principal din cuarț și feldspat, dar și din alte minerale în cantități mai mici, cum ar fi: mica și augite.

Acest tip de granit are o textură granulată formată din pete în nuanțe diferite, predominând roșul, ce formează contraste interesante. Estetica neconvențională a blatului din bucătăria ta, va atrage toate privirile și va impresiona orice privitor, devenind cu siguranță elementul central al încăperii.

Pe lângă calitățile estetice, blatul de granit roșu reprezintă o alegere excelentă pentru această amenajare, datorită calităților practice pe care le oferă acest material. Blatul tău va fi rezistent la temperaturi ridicate și la zgârieturi sau pete, granitul fiind mai dur decât majoritatea celorlalte materiale folosite în general pentru realizarea blaturilor.

Pentru a evita eventualele deteriorări ce pot apărea în timp, blatul tău de granit roșu din bucătărie va necesita aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Curățarea acestui blat se va face cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale, sau cu o soluție special concepută pentru granit.

Alege de pe www.stona.ro modelul potrivit de granit roșu din peste 30 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.