Blat de granit rosu pentru baie

Dacă îți dorești ca baia ta să aibă atât un aspect unic, cât și funcționalitate, amenajarea blatului cu granit roșu va îndeplini cu succes aceste cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul de granit roșu din baia ta va avea un impact vizual deosebit prin intermediul texturii granulate compusă din mai multe nuanțe cenușii sau pământii, închise sau deschise, ce formează un contrast interesant cu fundalul roșu intens. Modelul fiecărei bucăți de granit este diferit, deoarece este un material natural, astfel că blatul din baia ta va fi cu siguranță deosebit.

Acest material este ideal pentru amenajarea blatului din baie, datorită numeroaselor avantaje practice pe care le oferă. Blatul tău de granit roșu nu va fi afectat de expunerea prelungită la apă și umezeală, având o durabilitate ridicată în timp.

Aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea blatului de granit roșu din baia ta, iar apoi reaplicarea în mod frecvent a acestui tratament, îi va asigura rezistența de-a lungul timpului la pete, zgârieturi sau crăpări.

Curățarea acestui blat nu va fi complicată, având nevoie doar de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid ce va fi folosită cu o lavetă moale.

Peste 30 de modele de granit roșu sunt disponibile pe www.stona.ro sau ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.