Blat de granit verde cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Bucătăria ta are nevoie de un blat cu o rezistență cât mai ridicată și cu un impact vizual deosebit, de aceea granitul verde cu finisaj lustruit reprezintă o alegere foarte potrivită.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Această piatră naturală este una din cele mai rezistente și mai dure, aflându-se pe locul 2, după diamant, la aceste caracteristici.

Blatul de granit verde va adăuga o notă de frumusețe naturală în bucătăria ta, prin intermediul acestei culori care emană calmul naturii. Verdele formează modele impresonante împreună cu texturile granulate ale granitului, astfel că acest blat va atrage toate privirile celor care vor intra în bucătăria ta.

Finisajul lustruit are un aspect lucios și elegant, efectul de oglindă permite luminii să scoată în evidență și intensifice texturile și culorile de pe suprafața granitului.

Aplicarea unui tratament de sigilare va păstra aspectul intact al blatului tău de granit verde cu finisaj lustruit de-alungul timpului, însă nu este la fel de poros ca alte finisaje, ceea ce înseamnă că nu va avea nevoie de aplicarea acestui tratament la fel de des.

Acest finisaj închide porii granitului și nu va permite apei sau umezelii să pătrundă în suprafața blatului. De asemenea, duritatea acestei pietre naturale va proteja blatul tău din bucătărie de orice deteriorări ce ar putea să apară în timp.

Curățarea acestui blat se face cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, care va fi folosită cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de granit verde cu finisaj lustruit, pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.