Blat de granit gri pentru bucatarie

Dacă îți dorești ca blatul tău din bucătărie să aibă un aspect discret și elegant, alegerea granitului gri poate fi materialul potrivit pentru această amenajare. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Acest material va face ca blatul tău din bucătărie să aibă un aspect vizual plăcut, prin intermediul texturilor sale granulate și a culorii neutre ce va emana sofisticare. Griul este o culoare foarte versatilă, ce se potrivește foarte bine cu cele puternice, creând un contrast foarte echilibrat.

Pe lângă avantajele estetice, granitul gri va aduce și numeroase avantaje practice pentru blatul tău, datorită rezistenței și durității foarte ridicate ale acestei pietre naturale. Astfel că blatul tău din bucătărie realizat din granit gri va face față cu brio temperaturilor ridicate și va fi foarte potrivit ca suprafață folosită pentru prepararea mâncării, deoarece se păstrează tot timpul rece la atingere.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru ca blatul tău de granit gri să-și păstreze aspectul neschimbat odată cu trecerea timpului.

Acest blat nu va necesita o întreținere dificilă, pentru curățarea periodică vei avea nevoie doar de o lavetă moale și de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 100 de modele de granit gri, sau vizitează-ne în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.