Blat de granit gri pentru baie

Amenajarea blatului din baie în stil clasic se poate face folosind un material cu aspect discret cum este granitul gri. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Deși granitul gri are un aspect clasic dat de această culore discretă, va atrage toate privirile prin intermediul texturii sale granulate. De asemenea acest tip de granit oferă versatilitate, formând contraste interesante prin alăturarea elementelor de alte culori.

Blatul de granit gri nu va oferi doar calități estetice, ci și practice, fiind unul din cele mai rezistente materiale disponibile. Este considerat al doilea cel mai rezistent material după diamant. Rezistența ridicată a granitului va proteja blatul tău din baie de zgârieturi, ciobiri sau pete, dar și de înfiltrarea apei în suprafață.

Pentru ca rezistența blatului tău de granit gri să fie asigurată pentru mult timp, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea acestui blat se face cu ușurință, folosind pentru curățarea zilnică o lavetă moale împreună cu săpun lichid, iar pentru curățarea periodică în profunzime se folosește o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Alege modelul potrivit de granit gri accesând www.stona.ro, din peste 100 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.