Blat de granit cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Dacă ești în căutarea unui material cu aspect sofisticat pentru amenajarea blatului tău din bucătărie, granitul cu finisaj lustruit reprezintă cea mai bună alegere.

Granitul este o rocă magmatică masivă cu granulație grosieră, alcătuită în principal din cuarț și feldspat, dar și din alte minerale în cantități mai mici, cum ar fi: mica și augite.

Finisajul lustruit va evidenția frumusețea granitului și va emana o eleganță nemaivăzută a blatului tău din bucătărie. Suprafața va avea un aspect lucios și neted, reflectând lumina ca o oglindă, iar culorile vor fi mai intense și mai vibrante. Granitul este disponibil într-o gamă de culori variată, astfel că vei putea integra acest blat cu ușurință în orice stil de amenajare.

În timpul procesului de lustruire, o mare parte din porii de pe suprafața granitului se închid, devenind rezistent la pete și ușor de curățat. Nu va necesita o sigilare frecventă datorită închiderii porilor. Un alt avantaj al finisajului lustruit este acela că va proteja blatul tău de granit de înfiltrarea umezelii și va oferi rezistență la temperaturi ridicate , fiind suprafața ideală pentru prepararea mâncării.

Blatul de granit cu finisaj lustruit va face față cu brio folosirii zilnice și nu va necesita o întreținere complicată. Pentru curătare vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Poți alege modelul potrivit de granit, din peste 350 de modele disponibile, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București sau depozitele din județele Prahova și Alba.