Blat de granit cu finisaj lustruit pentru baie

Dacă îți dorești ca baia ta să aibă un aer sofisticat, cea mai bună alegere este să amenajezi blatul din granit cu finisaj lustruit.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Finisajul lustruit are o strălucire ca de oglindă ce reflectă lumina și scoate în evidență caracteristicile estetice ale granitului. Suprafața devine fină și lucioasă, iar culorile mai intense și mai vibrante. Astfel blatul de granit va deveni cu siguranță elementul central al băii tale, atrăgând admirația oricărui privitor.

De asemenea, blatul de granit va oferi și avantaje practice, pe lângă cele estetice, fiind cel mai rezistent material disponibil. Va face față cu brio expunerii prelungite la apă și la temperaturi ridicate și nu se va zgâria, ciobi sau păta.

Este recomandat să protejezi blatul tău de granit cu finisaj lustruit de factorii externi, prin aplicarea anuală a unui strat de lac de sigilare. Astfel își va păstra frumusețea naturală în ciuda trecerii timpului.

Pentru curățarea acestui blat, vei avea nevoie doar de o lavetă moale folosită cu o soluție formată din apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 300 de modele de granit cu finisaj lustruit, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din baie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.