Blat de granit cu finisaj fiamat pentru bucatarie

Dacă ai luat decizia de a-ți schimba blatul din bucătărie și îți dorești un aspect contemporan, o opțiune foarte bună a materialului pentru această amenajare ar fi granitul cu finisaj fiamat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul de granit cu finisaj fiamat va oferi bucătăriei tale un aspect mat, discret și natural, ce nu va reflecta lumina., atunci când va fi expus la razele soarelui sau la un sistem de iluminare. Culorile vor avea un aspect mai subtil în urma acestui finisaj, emanând unicitate și confort în bucătăria ta.

Pe lângă beneficiile estetice, blatul tău va beneficia și de numeroase avantaje practice: duritatea foarte ridicată a granitului nu va permite ca acesta să se zgârie, ciobească sau păteze și va face față fără probleme expunerii la temperaturi ridicate.

Acest tip de finisaj va necesita o aplicare mai frecventă a unui tratament de sigilare, față de alte finisaje, astfel că se recomandă resigilarea la câteva luni pentru a asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Întreținerea blatului de granit cu finisaj fiamat nu se face cu dificultate, însă trebuie să folosești doar soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro pentru a alege din 80 de modele de granit cu finisaj fiamat, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.