Blat de granit cu finisaj fiamat pentru baie

Blatul din baie reprezintă atât o necesitate, cât și un element decorativ, astfel că materialul ales pentru această amenajare trebuie să aibă o rezistență ridicată și un aspect inedit. Poți opta pentru granit cu finisaj fiamat, deoarece îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Procesul prin care se obține finisajul fiamat, presupune încălzirea granitului la temperaturi ridicate pentru a face o textură mai dură cu un aspect mat și mai natural. Culorile granitului fiamat sunt mai discrete și includ nuanțe de gri și bej.

Textura finisajului fiamat va fi foarte potrivită pentru amenajarea blatului tău din baie, deoarece îi va asigura rezistența la umezeală. De asemenea nu va trebui să-ți faci griji că blatul tău se va zgâria sau păta, datorită rezistenței ridicate pe care o va oferi granitul fiamat.

Aplicarea unui tratament de sigilare la câteva luni, va proteja suprafața poroasă a blatului tău cu finisaj fiamat din baie de eventualele pete sau deteriorări.

Blatul de granit cu finisaj fiamat nu va necesita o întreținere complicată. Pentru curățare periodică este indicat să folosești o soluție cu pH neutru, special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 80 de modele de granit cu finisaj fiamat, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din baie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.