Blat de granit exotic pentru baie

Blatul tău din baie poate deveni piesa centrală a acestei încăperi, dacă folosești un material cu aspect estetic inedit cum este granitul. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul de granit exotic va emana frumusețe și eleganță în baia ta, prin intermediul modelelor sale complexe ce sunt formate din mai multe culori și texturi.

Această piatră naturală nu oferă doar avantaje de ordin estetic, ci și de ordin practic, fiind cel mai rezistent material disponibil. Astfel că blatul tău va face față cu brio expunerii prelungite la apă și umezeală, nu se va zgâria, ciobi, sparge sau păta. Însă pentru a-i păstra aspectul intact de-a lungul timpului, este necesar să efectuezi un tratament de sigilare o dată pe an.

Blatul de granit exotic din baia ta nu va necesita o întreținere dificilă, pentru curățarea periodică a acestuia ai nevoie doar de o cârpă moale și de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 80 de modele de granit exotic, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din baie. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.