Blat de granit exotic pentru bucatarie

Dacă îți dorești să ai un blat cu un impact vizual puternic în bucătăria ta, care în același timp să aibă și o rezistență foarte ridicată, cea mai bună alegere a materialului pentru această amenajare este granitul exotic. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul tău de granit exotic va atrage toate privirile cu siguranță, prin intermediul frumuseții oferite de combinația de culori și texturi diferite de pe suprafața acestei pietre naturale. Texturile și culorile diferă de la o bucată de granit la alta, astfel că blatul tău de granit exoric va avea un aspect unic.

Granitul este unul din cele mai rezistente materiale disponibile, astfel că blatul tău de granit exotic din bucătărie va face față fără probleme zgârieturilor, crăpării, ciobirii, pătării, sau căldurii extreme.

Pentru a asigura rezistența blatului tău de granit exotic de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Curățarea regulată a blatului tău de granit exotic din bucătărie, se face cu apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale. Apoi se clătește suprafața cu apă curată și se usucă cu o cârpă uscată.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 80 de modele de granit exotic, pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.