Blat de granit albastru pentru bucatarie

Dacă îți dorești ca bucătăria ta să emane frumusețe și unicitate, granitul albastru este unul dintre cele mai bune materiale pe care le poți folosi pentru amenajarea blatului din această încăpere. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. 

Blatul de granit albastru va aduce cu siguranță un aspect vizual impresionant bucătăriei tale, devenind, fără îndoială, punctul central al încăperii și poate chiar al întregii locuințe. De obicei acest tip de granit este compus dintr-o bază albastră și neagră, dar culorile secundare variază de la alb, gri, maro și alte nuanțe de albastru. 

Amenajarea blatului din bucătăria ta cu granit albastru va fi cea mai potrivită și din punct de vedere practic, granitul fiind cel mai rezistent material disponibil. Astfel că blatul tău nu va fi afectat de factorii externi și nu se va zgâria, ciobi, sparge sau păta. De asemenea va face față fără probleme expunerii la căldură și așezării directe a tigăilor fierbinți direct suprafața blatului. 

În general, granitul de culoare închisă este foarte dens și uneori nici nu necesită sigilare, însă pentru a asigura rezistența în timp a blatului tău de granit albastru, se recomandă efectuarea acestui tratament o dată pe an, 

Pentru curățarea acestui blat vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și de o lavetă moale. 

Poți alege modelul potrivit de granit albastru, accesând  www.stona.ro, dar și vizitând showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.