Blat de granit galben pentru baie

Atunci când vine vorba de amenajarea băii, este important să creezi o atmosferă caldă și primitoare în această încăpere. Realizarea blatului din granit galben poate fi opțiunea ideală pentru îndeplinirea acestui scop. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul galben va transforma baia ta în spațiul ideal pentru relaxare, datorită acestei culori ce transmite o stare pozitivă. Galbenul oferă o versatilitate foarte ridicată ce se potrivește oricărui stil de amenajare.

În funcție de nuanța aleasă, blatul tău de granit galben poate avea un aspect sofisticat sau unul discret. Indiferent de nuanța aleasă, blatul de granit galben va lumina baia ta și va pune în valoare texturile granulate ale acestui material.

Granitul este cel mai rezistent material disponibil, astfel că va oferi blatului tău numeroase avantaje practice. Este materialul ideal pentru amenajarea blatului din baie, deoarece va face față fără probleme expunerii prelungite la apă și la umezeală. De asemenea duritatea granitului nu va permite ca blatul tău să se zgârie sau să se păteze.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al blatului tău de granit galben.

Vei putea curăța acest blat cu ușurință, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 40 de modele de granit galben, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea blatului din baia ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.