Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Tipuri de margini pentru blaturile de granit

După ce ai decis că vei folosi granitul pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta și după ce ai ales modelul potrivit pentru interiorul tău, este timpul să alegi ce tip de margini să aibă.

Poți alege dintre următoarele tipuri de margini: 

Blaturi de granit cu margini drepte

Aceste margini au un design ușor rotunjit și sunt cele mai bune pentru blaturile simple, contemporane. Se vor potrivi cu ușurință în bucătăria sau baia ta și nu vor distrage atenția de la frumusețea blaturilor.

Blaturi de granit cu margini ușoare

Acest tip de margine de granit este cel mai popular pentru amenajarea blaturilor. Nu este prea rotunjită, dar nici prea ascuțită. Este practic o margine pătrată de 90 de grade ușor șlefuită.

Blaturi de granit cu margini teșite

Dacă îți dorești să obții un aspect elegant și modern în bucătăria sau baia ta., alege acest tip de margine de granit pentru blaturile tale. Marginea teșită are un colț plat tăiat cu unghi de 45 de grade.

Blaturi de granit cu margini Ogee

Aceste margini de granit au un aspect clasic și sunt perfecte pentru decorurile tradiționale de bucătărie sau baie. Marginea Ogee poate prezenta o linie simplă, subtilă sau o curbă mai profundă, mai vizibilă și dramatică.

Blaturi de granit cu margini rotunjite

Au un aspect rotunjit ideal pentru bucătăriile sau băile cu decoruri tradiționale și sofisticate. Alege acest tip de margine dacă dorești ca blaturile tale de granit să pară subțiri și clasice.

Blaturi de granit cu margini cascadă

Marginile cascadă sunt rotunjite și au un aspect discret, curat și elegant, fiind perfecte pentru bucătăriile sau băile cu decoruri moderne și contemporane.

Te așteptăm cu peste 350 de modele de granit pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.