Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Optiuni de modele pentru blaturile de granit roz

Dacă îți dorești ca blaturile din bucătăria sau baia ta să aibă un aspect delicat, plăcut și neconvențional, granitul roz reprezintă o opțiune foarte potrivită.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Duritatea sa, îl plasează pe locul doi ca cel mai rezistent material după diamant.

Blaturile de granit roz vor adăuga eleganță, frumusețe și sofisticare în bucătăria sau baia ta. Rozul este cald, liniștitor și, ca o nuanță atenuată de roșu, pasional. Acest tip de granit este disponibil într-o varietate mare de modele, de la nuanțe deschise de roz, până la nuanțe închise. În funcție de modelul ales, poți avea blaturi de granit roz subtile sau îndrăznețe.

În continuare vom detalia câteva dintre cele mai frumoase modele de granit roz, astfel încât alegerea celui potrivit pentru amenajarea blaturilor tale ,să fie cât mai ușoară.

Almond Mauve

Acesta este un tip de granit roz care se extrage din China. Suprafața sa cuprinde nuanțe intense de roz somon, bej și mov liliac, dispuse sub formă de pete granulate în mod neuniform. Blaturile amenajate cu granitul roz Almond Mauve, vor deveni decorațiuni elegante pentru locuința ta, pe lângă rolul lor practic.

Peach Red

Model de granit roz extras din China. Fundalul său este crem pastel, iar pe toată suprafața sa se află texturi granulate în nuanțe de roz, negru și verde, care sunt dispuse în mod uniform. Alege granitul roz Peach Red pentru a obține blaturi cu impact vizual rafinat și luxos.

Rosa Porrino

Rosa Porrino este un granit roz care se extrage din Spania. Este format dintr-un fundal roz pe care se regăsesc texturi uniforme, cu granulație medie spre mare, în nuanțe de alb, gri și negru. Blaturile de granit roz Rosa Porrino, vor avea un impact vizual mai puternic față de celelalte modele de granit roz, iar contrastul obținut între fundal și texturi va adăuga personalitate bucătăriei sau băii tale.

Strawberry

Acest model de granit roz se extrage din India. Fundalul său are o nuanță de roz deschis, cu texturi dispuse sub formă de linii late și subțiri într-o nuanță de roșu portocaliu, care sunt așezate orizontal. Granitul roz Strawberry, va transforma blaturile din bucătăria sau baia ta, în piesele centrale ale spațiului, datorită impactului său vizual impresionant.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 70 de modele de granit roz, din care să le alegi pentru amenajarea blaturilor tale din bucătărie sau baie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.