Optiuni de modele pentru blaturile de granit galben

Bucătăria sau baia ta poate emana optimism și confort, având în același timp și rezistența necesară, dacă optezi pentru amenajarea blaturilor cu granit galben.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Nuanțele calde și plăcute ale granitului galben vor transforma blaturile tale în decorațiuni rafinate și vor radia lumină în întreaga încăpere. Blaturile de granit galben reprezintă soluția ideală de a face o bucătărie sau baie să pară mai spațioasă.

Poți alege dintr-o gamă foarte variată de modele de granit galben, având nuanțe foarte deschise sau foarte închise de galben, și texturi granulate distinctive. Pentru ca această alegere să fie mai simplă, urmează să îți prezentăm câteva dintre cele mai frumoase modele de granit galben.

New Madura Gold

Granitul galben New Madura Gold se extrage din India. Este compus dintr-un fundal galben închis pe care sunt dispuse texturi în nuanțe de roșu ruginiu, maro și accente de gri. Intensitatea sa cromatică formează un impact vizual puternic, iar blaturile tale din bucătărie sau baie amenajate cu acest model de granit galben, nu vor trece cu siguranță neobservate.

Icarai

Acet tip de granit galben este extras din Asia. Pe fundalul său galben deschis, spre bej, se află texturi granulate dispuse în mod neregulat, având nuanțe de crem alb și gri închis. Contrastul care se formează între fundal și texturi, va transforma blaturile tale în puncte focale pentru bucătărie sau baie.

Padang Gold

Padang Gold este un granit galben extras din China. Suprafața sa este compusă dintr-un fundal galben pe care se regăsesc texturi granulate în nuanțe de auriu și negru. Cromatica sa caldă va oferi blaturilor din bucătăria sau baia ta, un aspect plăcut și o eleganță unică.

Crema Gold

Tip de granit galben extras din Brazilia. Crema Gold are fundalul auriu crem cu pete granulate maro și gri. Datorită frumuseții, stilului și eleganței pe care le deține, acest granit galben este o opțiune populară pentru amenajarea blaturilor din bucătărie sau baie. Blaturile tale amenajate cu Crema Gold vor atrage admirația oricărui privitor.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 40 de modele de granit galben sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba. De asemenea, poți suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.