Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Optiuni de modele pentru blaturile de granit exotic

Blaturile de granit exotic reprezintă soluția ideală atunci când îți dorești rezistență cât mai ridicată, dar și aspect unic.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul exotic va infrumuseța blaturile din bucătăria sau baia ta, prin intermediul esteticii sale deosebite. De asemenea, acest material va oferi blaturilor tale, cea mai bună durabilitate, datorită suprafeței sale foarte dure. Astfel că vei avea parte cu ușurință de toate calitățile practice și estetice de care ai nevoie pentru blaturile tale.

Această piatră naturală este disponibilă într-o varietate mare de modele, cu texturi și culori complexe și distinctive. Urmează să analizăm câteva dintre cele mai frumoase modele, pentru a putea să le alegi cu ușurință pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor tale.

Golden Crystal

Acest tip de granit exotic se extrage din Brazilia. După cum sugerează și numele, este o piatră predominant aurie, cu fundal alb-crem. Blaturile amenajate cu Golden Crystal vor crea o atmosferă caldă și luxoasă în orice bucătărie sau baie.

Pau Brasil

Granit exotic extras din Brazilia. Fundalul acestei pietre este roșu lavă, iar pe suprafața acestuia se amestecă valuri negre. Dacă optezi pentru Pau Brasil, blaturile tale din bucătărie sau baie vor avea personalitate și vor impresiona pe oricine cu aspectul lor vizual impunător.

Juparana Colombo

Juparana Colombo este un tip de granit exotic extras din India. Suprafața acestei pietre este compusă dintr-un fundal bej, pe care sunt dispuse texturi gri închis și negre sub formă de valuri neregulate. Alege acest model de granit exotic, dacă îți dorești ca blaturile din bucătăria sau baia ta să arate fantastic.

Fusion

Model de granit exotic care se extrage din Brazilia. Este o piatră cu adevărat uimitoare, deoarece suprafața sa este incredibil de complexă. După cum sugerează și numele, este o adevărată ”fuziune” de culoare. Îmbină o varietate de culori: gri-albăstrui, ruginiu și crem pal. Blaturile amenajate cu granitul exotic Fusion vor avea un aspect estetic neconvențional.

Pe www.stona.ro te așteaptă peste 130 de modele de granit exotic din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.