Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Modele conventionale si neconventionale pentru blaturile de granit

Alegerea unui blat pentru bucătărie sau baie poate fi o experiență distractivă, mai ales când îți dai seama câte tipuri de modele incredibile există.  

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. 

Deși la prima vedere pare că tipurile de granit arată foarte similar între ele, dacă te uiți mai bine îți dai seama că poți alege dintr-o gamă extrem de variată de modele, atât convenționale, cât și neconvenționale. Urmează să le analizăm pentru a-ți putea da seama mai ușor care sunt cele mai potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. 

Modele de granit convenționale:  

Dacă îți dorești un aspect mai convențional, veți găsi foarte multe opțiuni. Modelele de granit cu texturi granulate în nuanțe de bej, auriu și maro se îmbină foarte bine cu aproape orice schemă de culori vrei să folosești în bucătăria sau baia ta. Există și modele de granit perfect negre, altele cu accente arămii și chiar modele de granit alb care transformă blaturile instant în piese elegante și sofisticate. 

Modele de granit neconvenționale: 

Modele de granit roșu intens cu venaturi negre și gri, modele de granit albastru care emană liniște și au texturi care imită valuri de nisip, modele de granit verde intens cu accente de cuarț translucid și mica argintie. Acestea sunt operele de artă create de natură care te așteaptă , dacă ești dispus să le cauți.  

Indiferent dacă optezi pentru modele de granit convenționale sau neconvenționale, blaturile din bucătăria sau baia ta vor fi cu siguranță unice, deoarece nu există două bucăți de granit la fel și vor emana frumusețe naturală în întreaga locuință, datorită esteticii impresionante a acestui material.  

Vei găsi peste 600 de modele de granit în 11 culori principale, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba. De asemenea, poți suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci cea mai bună alegere.