Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Idei de amenajare cu blaturi de granit alb

Blaturile de granit alb oferă bucătăriei sau băii un aspect bogat, spațios și frumos. Acest tip de granit completează atât spațiile tradiționale, cât și pe cele contemporane. Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Duritatea sa, îl plasează pe locul doi ca cel mai rezistent material după diamant. 

Albul crează impresia de mai mult spațiu, astfel că blaturile de granit alb sunt ideale în special pentru bucătăriile sau băile cu dimensiuni reduse, însă se potrivesc foarte bine și în încăperile care sunt deja spațioase, Versatilitatea extrem de ridicată a granitului alb, asigură integrarea unui astfel de blat, în orice stil de amenajare și în orice paletă de culori. Iată câteva Idei de amenajare cu blaturi de granit alb. 

Dacă îți dorești mobilier alb în bucătăria sau baia ta, nu înseamnă că nu poți alege și granit alb pentru amenajarea blatului. Această piatră naturală nu este întotdeauna complet albă, unele modele având venaturi maro, gri, albastre sau negre. Vei obține un contrast subtil și plăcut care va emana o eleganță deosebită. 

Pentru un design tradițional, dulapurile din lemn natural deschis de esență tare și corpurile de iluminat din oțel inoxidabil vor pune lumină superbă pe blaturile de granit alb din bucătărie sau baie. Optează pentru modele de granit alb cu cât mai puține venaturi și în nuanțe de alb cât mai discrete. 

Poți obține o bucătărie sau baie modernă, prin alăturarea dulapurilor de culoare închisă: maro, gri, negru, bleumarin sau bordeaux, cu blaturi de granit alb cu venaturi complexe, în culori puternice. Impactul vizual al spațiului va fi intens și sofisticat. 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 50 de modele de granit alb din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.