Idei de amenajare cu blaturi de granit negru

Blaturile de granit negru sunt încă populare, deoarece sunt sofisticate și dramatice. Ideile de amenajare cu aceste blaturi sunt infinite, datorită versatilității lor foarte ridicate.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Granitul negru este destul de uniform în culoare și poate varia de la un gri mediu la un gri ușor închis sau negru intens. Amenajarea blaturilor din bucătărie sau baie cu acest material reprezintă o alegere foarte bună atunci când îți dorești contraste puternice sau pur și simplu profunzime în locuința ta.

În continuare vom detalia câteva idei de amenajare cu blaturi de granit negru.

Poți crea o bucătărie atractivă alegând o pardoseală din lemn de esență tare, blaturi de granit negru și dulapuri albe. Cheia acestei idei de amenajare a bucătăriei este încerci să menți contrastul la un nivel mediu.

O altă idee de amenajare a bucătăriei sau băii cu blaturi de granit negru și dulapuri albe ar fi să le alături unei pardoseli gri și cu aparate din oțel inoxidabil. Încăperea va arăta uimitor și va avea un aspect luxos.

Dacă îți dorești un aspect contemporan pt bucătăria sau baia ta, poți proiecta încăperea cu blaturi de granit negru cu margini rotunjite, panou de perete într-un amestec de nuanțe de gri, iar pardoseala de asemenea.

Pentru un aspect tradițional, optează pentru accente întunecate bogate și tonuri profunde. Blaturile de granit negru din bucătărie sau baie se potrivesc de minune cu dulapuri în nuanțe închise calde: maro sau roșu închis și cu o pardoseală în nuanțe similare.

Baia sau bucătăria pot arăta uimitor cu blaturi de granit negru, dulapuri de lemn în nuanțe deschise și pardoseală bej. Contrastul rezultat va avea un impact vizual plăcut și relaxant.

Peste 40 de modele de granit negru te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.