Idei de amenajare cu blaturi si panouri de perete din granit

Blaturile din granit sunt unul dintre cele mai populare elemente de design pentru toate tipurile de bucătărie sau baie, însă și panourile de perete joacă un rol important în funcționalitatea și estetica acestor spații. Astfel că cea mai bună opțiune este să alegi tot granit și pentru această amenajare.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Aceste plăci de piatră naturală au o durabilitate extrem de ridicată, dar și o frumusețe impresionantă care poate schimba instantaneu aspectul general al unui design de bucătărie sau baie. Gama largă de opțiuni de modele a granitului, asigură găsirea celor potrivite, atât pentru blaturi, cât și pentru panoul de perete, în așa fel încât să se completeze. In continuare vei afla câteva idei de amenajare cu blaturi si panouri de perete din granit.

Dulapuri albastre, blaturi din granit gri cu panou de perete din granit alb

Armonia texturilor pietrei naturale și nuanțele de culoare albastră este o combinație incontestabil atrăgătoare. Feroneria aurie folosită pentru dulapuri, pe de altă parte, completează această armonie și oferă un aspect elegant. Blaturile din granit gri, aduc designul la forma sa finală cu dulapuri albe și un panou de perete din granit alb.

Dulapuri negre și din lemn cu blaturi și panou de perete din granit alb

Creează contraste interesante în bucătăria sau baia ta, amenajând blaturile și panoul de perete cu granit alb, iar dulapurile negre și din lemn. O pardoseală din lemn va adăuga armonie spațiului și va contribui la obținerea unei atmosfere calde și primitoare. Indiferent dacă alegi același model de granit alb pentru blaturi și panoul de perete sau modele diferite, acestea se vor completa minunat.

Pardoseală din lemn, blaturi din granit negru și panou de perete din granit gri

Granitul negru creează un aspect mai nobil și mai simplu pe măsură ce se adaugă design-ului bucătăriei sau băii și alte culori și materiale. Aerul luminos și cald creat de pardoseala din lemn deschis se combină bine cu aspectul misterios al blaturilor pentru a crea un contrast. Acest contrast este completat de un panou de perete din granit gri și dulapuri albe.

Dulapuri din lemn închis, blaturi și panou de perete din granit gri închis

Dacă îți dorești un design contemporan în bucătăria sau baia ta, alege dulapuri din lemn închis, iar pentru amenajarea blaturilor și a panoului de perete, un model de granit gri cu texturi sofisticate, pentru un aspect uniform și unic. O pardoseală într-o culoare deschisă, va echilibra aspectul general al spațiului și îl va lumina.

Accesând www.stona.ro vei găsi o multitudine de modele de granit alb, gri și negru, pentru a obține blaturile și panoul de perete pe care ți le dorești în bucătăria sau baia locuinței tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.