Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit rosu pentru bucatarie

Bucătăria trebuie să aibă atât funcționalitate, cât și un aspect vizual deosebit, de aceea poți amenaja blatul din această încăpere cu granit roșu.

Granitul este o rocă magmatică masivă cu granulație grosieră, alcătuită în principal din cuarț și feldspat, dar și din alte minerale în cantități mai mici, cum ar fi: mica și augite.

Acest tip de granit are o textură granulată formată din pete în nuanțe diferite, predominând roșul, ce formează contraste interesante. Estetica neconvențională a blatului din bucătăria ta, va atrage toate privirile și va impresiona orice privitor, devenind cu siguranță elementul central al încăperii.

Pe lângă calitățile estetice, blatul de granit roșu reprezintă o alegere excelentă pentru această amenajare, datorită calităților practice pe care le oferă acest material. Blatul tău va fi rezistent la temperaturi ridicate și la zgârieturi sau pete, granitul fiind mai dur decât majoritatea celorlalte materiale folosite în general pentru realizarea blaturilor.

Pentru a evita eventualele deteriorări ce pot apărea în timp, blatul tău de granit roșu din bucătărie va necesita aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Curățarea acestui blat se va face cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale, sau cu o soluție special concepută pentru granit.

Alege de pe www.stona.ro modelul potrivit de granit roșu din peste 30 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.