Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit negru cu finisaj periat pentru bucatarie

Atunci când vine vorba de amenajarea blatului pentru bucătărie, îți dorești să alegi un material cu o rezistență cât mai ridicată, pentru a face față folosirii intense. Astfel că granitul cu finisaj periat reprezintă o alegere foate bună. 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. Este considerat al doilea cel mai rezistent material, după diamant.

Finisajul periat al blatului de granit îl va proteja de pete și zgârieturi și va ascunde urmele de apă sau amprente. Acest tip de finisaj reprezintă continuarea procesului finisajului mat, pentru a se obține o suprafață mată și fină, cu o textură subtilă.

Blatul tău de granit cu finisaj periat va oferi bucătăriei tale un aspect unic și plăcut, ce va transforma această încăpere într-un loc primitor și relaxant în care îți vei dori să petreci cât mai mult timp.

Deși finisajul periat oferă deja o rezistență ridicată blatului tău de granit negru, este recomandat să efectuezi un tratament de sigilare în mod regulat pentru a asigura această rezistență de-a lungul timpului.

Blatul de granit cu finisaj periat necesită mai puțină întreținere decât alte tipuri de finisaje. Pentru curățarea periodică poți folosi o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Peste 350 de modele de granit cu finisaje diverse, te așteaptă pe www.stona.ro, dar și în showroom-ul din București, și în depozitele din județele Prahova și Alba.