Cum sa alegem blaturile de bucatarie

Blaturile din granit ofera locuintei tale un plus de eleganta si utilitate.

Intretinerea si curatarea granitului

Modalitati de curatare care va mentine calitatea granitului multi ani.

Blaturile din granit au calitati deosebite

Astazi avem la dispozitie foarte multe posibilitati cand vine vorba de amenajarile interioare, astfel poti transforma bucataria intr-un loc de relaxare si binedispunere.

Cum sa alegem blaturile pentru baie

Cand alegem blaturile de baie vom tine cont in primul rand de estetica deoarece aici nu trebuie sa ne facem griji pentru zgarierea suprafetelor sau sa ne facem griji din prisma vaselor incinse.

Granit sau marmura

Daca optezi pentru o mobila simpla atunci blaturile din granit vor evidentia perfect eleganta locuintei tale.

Blaturi pentru bucatarie

Rafinamentul si stilul se imbina perfect cand va decorati casa cu blaturi de granit.

Ce nu stiati despre granit

Fie ca folosesti un mobilier modern sau unul clasic, blaturile de granit se vor imbina perfect cu oricare.

Granitul in constructii

Granitul este foarte folosit pentru amenajari interioare si exterioare datorita calitatilor sale.

 

Blat de granit galben pentru bucatarie

Bucătăria ta va emana căldură și confort, dacă alegi să amenajezi blatul din această încăpere cu granit galben.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Blatul de granit galben va transforma bucătăria ta într-o încăpere luminoasă ce va transmite o stare de optimism oricărui privitor. Reprezintă soluția ideală pentru bucătăriile de dimensiuni reduse care nu au parte de prea multă lumină naturală.

Se recomandă folosirea unor culori neutre pentru celelalte elemente din bucătărie, pentru a obține o amenajare echilibrată și un contrast plăcut.

Pe lângă calitățile estetice, granitul galben va fi extrem de durabil, datorită rezistenței foarte ridicate a acestui material. Astfel că nu va trebui să îți faci griji că blatul tău se va zgâria, păta sau crăpa și va face față cu brio temperaturilor foarte ridicate.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al blatului tău de granit galben din bucătărie de-a lungul timpului.

Acest tip de blat nu va necesita o întreținere complicată. Pentru curătarea zilnică vei putea folosi doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid împreună cu o lavetă moale. Curățarea periodică în profunzime se va putea face cu o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Poți alege din peste 40 de modele de granit galben, accesând www.stona.ro Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să alegi modelul potrivit de granit galben pentru amenanarea blatului din bucătăria ta.